Als u hier klikt komt u terecht bij de Vragenlijst Woonwensen Zuidwolde.

U kunt deze vragenlijst op uw computer invullen. Op de smartphone kan ook, maar dat is wat minder handig. De vragen worden getoond op basis van uw eerder gegeven antwoorden. Dat betekent dat u alleen die vragen te zien krijgt die voor u van belang zijn. Het invullen gebeurt anoniem.  In de inleiding van de vragenlijst staan een paar praktische tips voor het invullen. Bij een aantal vragen staat een toelichting om duidelijk te maken wat precies bedoeld wordt. Als u wilt dat we naar aanleiding van uw antwoorden contact met u opnemen kunt u op de voorlaatste pagina uw naam en mailadres of telefoonnummer achterlaten.

Op de laatste pagina staat een advertentie van het bedrijf dat de software ter beschikking stelt. Daar hoeft u uw mailadres niet in te vullen.

Uw antwoorden worden automatisch opgeslagen als u de webpagina afsluit waar de vragenlijst op staat. U hoeft dus niet te klikken op "opslaan" of iets dergelijks.

Als u vragen heeft over het invullen of daar graag hulp bij krijgt kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.